Haal vijf sterren reviews binnen en laat je bedrijf stralen

Wist je dat mensen die zich oriënteren op een vakantie, minimaal 30 minuten besteden aan het lezen van reviews. Niet een handjevol, maar 95%  van die mensen. En wist je dat 91% van de boekers een reviews ziet als een persoonlijke aanbeveling? Laat dat maar even op je inwerken. Hoe vaak ontvang jij een review van je gasten?

Wij helpen je om meer en betere reviews binnen te halen op een professionele manier. Alle ondernemers kunnen meedoen, van grote familiecamping tot kleine B&B en van hotel tot kleinschalig museum. Of je nu overnachtingen of activiteiten aanbiedt, al jaren actief bent op reviewplatformen of nog bij 0 moet beginnen; iedere bijdrage is waardevol en levert je iets op!

Wat bieden we:

  • Gratis online masterclasses door Jan Scheele van Caesus. Deze vinden online plaats van 10 t/m 13 januari 2022
  • Toolkit met flyers, posters, banners en teksten 
  • Coaching door de regio-aanjagers (online en op locatie)
  • Kans op het winnen van de ondernemersprijs en free publicity

Gastvrij Friesland
Als we gezamenlijk reviews opvragen en ontvangen, laten we zien hoe gastvrij Friesland is. Het helpt de toekomstige bezoeker om een keuze te maken die bij hen past. Dat levert jou als ondernemer een voordeel op. Je krijgt namelijk gasten die bewust voor je kiezen en weten wat je te bieden hebt.  Hoe meer positieve reviews, hoe meer boekingen natuurlijk. Maar een minder leuke review is minstens zo waardevol, die helpen je groeien en aanpassen waar dat nodig is.  

Merk Fyslân en de regiomarketing organisaties gaan samen met ondernemers, VVV’s en Toerist Informatie Punten aan de slag om duizenden reviews te verzamelen van januari t/m juli 2022. Zo zorgen we samen voor een betere online zichtbaarheid van Friesland, haar regio`s en al het moois wat we te bieden hebben.

Interesse? Meld je dan aan via de website van Merk Fryslân: http://friesland.nl/reviewcampagne.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Lisette Grasmeijer via 06-57571341 of info@rmtnof.nl.