Achterban: KHN – Koninklijke Horeca Nederland

Horeca is onmisbaar in recreatie en toerisme en dus is ook deze verbinding hartstikke belangrijk. KHN Fryslân vertegenwoordigt bijna 900 horecabedrijven. Wij zijn een belangrijke gesprekspartner voor de provincie en andere stakeholders. We volgen nauwgezet het regionale horecabeleid en oefenen daar invloed op uit.

RMT

Wat ik hoop te bereiken met mijn rol als bestuurder is dat we verbinding krijgen met elkaar netwerken en elkaar versterken. 
Door elkaar te inspireren, te motiveren, maar ook vooral door samen ideeën op te pakken en uit te werken. Zorgen dat we de regio nog meer in zijn/haar kracht zetten voor zowel de bewoners  van onze mooie regio als onze gasten. 

De regio

Het mooiste plekje in onze regio is Moddergat. Vandaaruit de Dijk over en dan heerlijk lopen richting Wierum. Zowel bij mooi weer als bij slecht weer even heerlijk uitwaaien op de Dijk. 
Er valt in de regio zoveel te beleven en te ontdekken op de Fiets, op het water en met de auto heerlijk genieten en ontdekken. 

Sigrid

partner van Jan, moeder van Jesse en Tijn , mede eigenaar van Jan Cooks 4 you,
Voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Noord Oost Friesland, Penningmeester van de Koninklijke horeca Nederland Regio Friesland en voorzitter van RMT.

Cooking because we love it!