Achterban: TIP Eastermar

Aan het meest zuidelijke puntje van de Burgumermar vind je het pittoreske Eastermar. Een jachthaven, mooi water en omgeven door de zandpaden en coulissen van nationaal landschap Noardlike Fryske Walden. Met betrokken vrijwilligers bestieren we hier een TIPtoko met een foldervestiging in de Supermerke in het dorp.

RMT

Vanuit ons contact met gasten voeden wij RMT en andersom kunnen we samen met RMT professionaliseren. Dat is belangrijk voor een warm en aantrekkelijk welkom. Door mijn betrokkenheid als bestuurslid van RMT kan ik die verbinding zijn; in ontwikkeling en ook heel praktisch. Zo help ik de ondernemers goed gebruik te maken van de mogelijkheden die RMT biedt.

Tegelijk kijk en waak ik ook mee over het karakter van de regio zodat we de gasten hier naar toe blijven trekken die hier passen. Vanuit mijn achtergrond weet ik wat de schade van marketing kan zijn.

De regio

Mijn aanrader is om het middelpunt van Nationaal Landschap De Noardlike Fryske Wâlden te bezoeken.  Wandelen op de zandpaden van en rond Eastermar, midden in het coulissenlandschap. Prachtig in alle vier jaargetijden en altijd heerlijk rustig!

Iris

Jaren geleden maakte ze van haar vakantiebestemming haar woonplek en verruilde zij Amsterdam voor Eastermar.

Algemeen bestuurslid bij RMT