Achterban: Gastengilde

Namens het Gastengilde ben ik lid van het algemeen bestuur van de stichting RMTNOF. Daarmee vertegenwoordig ik een netwerk van meer dan tachtig (met name) logiesaccommodatie. Samen hebben we veel ideeën, kennis en ervaring in te brengen.Als open collectief bemoeien we ons (on)gevraagd met allerhande zaken op het gebied van recreatie en toerisme in onze omgeving.
Altijd bedoeld om samen een goed resultaat te bereiken. Voor zowel ondernemers, gasten en bewoners. Andersom leert het netwerk Gastengilde van het RMT wat goed is voor professionalisering van het Gastengilde.

RMT

Ik ben heel blij met wat het RMTNOF is en heeft bereikt de afgelopen jaren.
Dat haar manier van werken werkt blijkt wel uit het feit dat de rest van Fryslân onderhand ook op deze manier is georganiseerd. Het is echt een uitdaging voor bestaande bestuur om de kracht van RMTNOF te behouden zodat we ook onder nieuwe omstandigheden de goede dingen góed doen!

De regio

Ik ben geboren in de Noardlike Fryske Wâlden en na een jarenlang afwezigheid woon ik er nu opnieuw. Wat ik mooi vind aan dit landschap maakt is dat het erg aantrekkelijk is om te wandelen. Volop keuze uit zandpaden en schelpenpaadjes.
Het streekpad Noardlike Fryske Wâlden verbindt veel van de bestaande wandelroutes. Heerlijk om zo nu een dan een deel van deze route te lopen en mijn eigen omgeving als het ware opnieuw te ontdekken!

Hieke

Eigenaar en gastvrouw van Farmhouse Prikkebosk in Damwald.

Algemeen bestuurslid bij RMT