Het land van kwaliteit, waar de lucht het schoonste is van Nederland. Waar je weer slootje springt, van de dijk afrolt en gewoon geniet van het uitzicht. Waar de wouden een prachtige afwisseling vormen met coulissen en de meren je uitdagen om hoe dan ook het water op te gaan. Waar de historie hedendaags is in die prachtige Elfstedenstad.

Waar de gastheren en gastvrouwen je niet naar binnen trekken, maar waar ze je precies die mooie plekjes wijzen die je helemaal doen landen.

Noordoost Friesland is een verademing en verenigt de goede waarden van het leven met de wensen van de toerist die weer eens echt wil landen. Dat gaan we vertellen en wij nodigen mensen uit even mee te genieten van dat goede leven. Maar wel op onze manier. En met onze kwinkslag.

Inmiddels kun je steeds vaker mensen spotten die hun landingsplek markeren met de Land in Friesland-pointer en vind je landingsplekken overal.

Dit is de positionering van de regio Noordoost Friesland. Met verschillende campagnes laten we dit zien. Onder andere met ‘Welkom aan het einde van de wereld’.

En deze communicatie is van ons allemaal; iedere toeristische ondernemer en instelling en iedere recreatieve bestemming kan meedoen. Want zeg nu zelf: we zijn een beetje anders en we houden van ons land, maar we delen het graag!

Via de nieuwsbrieven (onderaan kun je je aanmelden) en deze pagina houden wij je op de hoogte.

Wil je meedoen?

Onder deze link vind je het ‘Land in Friesland’-logo. Deze kan je op je website zetten met een verwijzing naar www.landinfriesland.nl. Dit is een verwijzing naar de website voor met inspiratie voor bezoekers/toeristen.

Bestel hier je landingsproducten.

Vragen of op een andere manier meedoen? Laat het ons weten via onderstaand formulier!

Ja, ik wil meedoen met "Land in Friesland!"