Drive Through Foldermarkt

25-30 maart 2021

 

De puntjes op de i voor de start van het toeristisch seizoen: op de foldermarkt haal je de nieuwe toeristische krant, nieuwe inspiratiekaart, folders van activiteiten voor je gasten en bied je jouw folders en informatie aan aan je collega’s. Want met elkaar maak je de vakantiebeleving!

 

Vorig jaar gooide Corona voor het eerst roet in het eten en uiteindelijk is door RMT en een aantal ondernemers gezorgd voor verspreiding van de RMT producten. Maar de producten van ondernemers onderling verspreiden is natuurlijk net zo belangrijk. Daarom dit jaar de Drive Through Foldermarkt.

 

Hoe ziet het er uit?

brengen

Op 25 of 26 maart worden alle folders en producten verzameld bij Aventoer in Burgum. Omdat we zoveel mogelijk bewegingen willen voorkomen en het aantal ontmoetingen beperken, hebben we tijdsblokken waarvoor je je kunt aanmelden. En omdat we eerst alles moeten verzamelen zodat jij ook in één keer alles kunt meenemen, hopen we dat je met ondernemers uit de buurt samenwerkt om te brengen en halen. Scheelt nog tijd en brandstof ook! En het scheelt natuurlijk voor de wachttijd van andere ondernemers.

 

Op 25 en 26 maart kunnen materialen worden gebracht in het afgesproken tijdsblok.

Wij zorgen dan dat er uiterlijk zaterdagochtend een lijstje in jullie mail zit met alle folders en materialen die zijn aangeleverd. Zo kan iedereen een lijstje invullen en meegeven aan degene die op maandag 29 of dinsdag 30 maart komt ophalen.

 

Halen

Op maandag 29 en dinsdag 30 maart kun je in het besproken tijdsblok de spullen voor jou en je collega’s ophalen bij Aventoer in Burgum. Laat iedereen het lijstje invullen en meegeven aan de “haler”, dan is het gemakkelijk “boodschappen” verzamelen!

We zorgen voor karretjes zodat je alles in één keer kunt verzamelen. Alles ligt uitgestald op tafels waar je langsloopt.

En natuurlijk zwaaien we je uit 😉

Planning:

Op je aanmelding geef je aan welk tijdsblok je voorkeur heeft en een tweede mogelijkheid. Zo kunnen we het beste zorgen voor spreiding en beperken we eventuele wachttijd.

Digitale netwerkbijeenkomst

Naast de ‘drive-through’ foldermarkt willen we elkaar natuurlijk ook even ontmoeten en bijpraten. Dat doen we dit jaar op verschillende manieren: we sluiten aan bij bijeenkomsten die al door anderen gepland zijn en we doen zelf een informele bijeenkomst met online bijkletsmoment. Dit zal in april plaatsvinden. Meer info volgt.

Aanmelden drive-through:

Drive through foldermarkt

Drive through foldermarkt