Heb jij er ook zo naar uitgekeken je toeristische collega’s weer te treffen, bij te praten over dit gekke jaar, verhalen te delen en het glas te heffen? Nou, wij ook! Want wat hebben we jullie gemist. Eerst in de stilte en toen door de drukte.

En we hebben een unieke manier gevonden om dat en meer te doen op 9 november: welkom op het RMT Huiskamerfestival!

Tijden

19.15 uur – inloop in de foyer

19.30 uur – start programma – plenaire bijeenkomst, expertmeetings in de huiskamers en ontmoeten

21.05 uur – afsluiting – foyer en huiskamers blijven tot ongeveer 21.30 uur open voor de “borrel” en napraat.

LAST MINUTE AANMELDEN:

Maak een account aan op Networkapp

Voer de code RMT20 in

Welkom!

Wat ga je meemaken?

We ontmoeten elkaar op het digitale netwerkplein. Je kunt zien wie er allemaal zijn en zelfs een op een bijpraten.

Dan starten we om 19.30 uur met kort nieuws van RMT om vervolgens door te gaan naar de huiskamers. Je leest het goed, vanuit je eigen huiskamer kies jij bij wie jij in de huiskamer stapt om bijgepraat te worden en je eigen ideeën aan te leveren. Wil je meedoen met de nieuwe verhalen van VisitWadden, horen wat er allemaal in Nationaal Landschap Noardlike Walden gebeurt of ontdekken hoe jij maximaal kunt meedoen aan het marketingthema Ode aan het Landschap? Proef je van de mogelijkheden om gebruik te maken van het Toerisme Collectief Fryslân of de kennis van Ynbusiness? Jij maakt zelf je keuze waar jij deze 3 rondes allemaal naar binnen stapt.

Op verschillende momenten kun je ook lekker bijpraten: via het netwerkplein of een huiskamer binnen te stappen waar je terecht komt in een klein gezelschap. Ken je elkaar of leer je nieuwe mensen kennen? Het is een erg leuke manier om heel laaggdrempelig met elkaar in contact te komen. Zoals je inmiddels van ons gewend bent, houden we de vaart er in!

En…. tromgeroffel…. deze avond ben je getuige van de lancering van onze campagne. Want vandaag starten we om mensen weer te inspireren voor hun weekend weg of vakantie. Daarna is er nog alle tijd om verder met elkaar bij te praten.

Dat wordt chatten zeker? 

Nee, je zult zien: we hebben huiskamers, je ziet, hoort en praat met elkaar. Daarmee maak je een bijzonder evenement mee, want RMT is een van de eerste partijen die een echt interactief netwerkevenement organiseert.

Kan ik dat wel? 

Ja, dat kun je! Want het programma regelt het voor je als een persoonlijk begeleider. Daarvoor hebben we Networkapp ingeschakeld. Een robuust, innovatief Nederlands platform waarmee je gemakkelijk kunt netwerken op je smartphone, computer of tablet voor, tijdens en na het event. Installeer hem direct, dan ben je er al bijna klaar voor!

Hoe het (net)werkt

Voor de online ruimte gebruiken we Networkapp, een gemakkelijk programma waarvan je na aanmelding alle informatie en je “toegangscode” ontvangt. Houdt daarvoor je mail, maar ook voor alle zekerheid je spambox in de gaten!