Geannuleerd

Bericht:

In lijn met het landelijk advies van het RIVM en het Kabinet om alle bijeenkomsten met meer dan 100 personen te schrappen, hebben wij besloten dat de bijeenkomst van maandag 16 maart bij Van der Valk Hotel in Leeuwarden niet doorgaat.

Verder hebben wij besloten om de resultaten van het vitaliteitsonderzoek onder Friese logiesaccommodaties op een later, nog nader te bepalen, moment met u te delen. Wij merken nu al dat de toeristische sector economisch wordt getroffen door de gevolgen van alle maatregelen met betrekking tot het coronavirus. Daarom vinden wij het niet gepast om op dit moment te communiceren over het wensbeeld en de groeiscenario’s binnen onze sector.

Wij zullen u nader informeren zodra wij weten wanneer we de resultaten van het vitaliteitsonderzoek alsnog aan u kunnen presenteren.

Heeft u als ondernemer uw vitaliteitspositie op dit moment nodig voor de doorontwikkeling van uw bedrijf dan kunt u een mail sturen naar Jikke van Haeften (mail: j.vanhaeften@zka.nl).

Heeft u vragen over dit besluit of anderzijds, kunt u altijd contact opnemen met Marjan Soepboer, secretaris Toerisme Alliantie Friesland; 06-21625681 of per mail; marjansoepboer@ynbusiness.nl

Met vriendelijke groet,

Herman Schreuder

Voorzitter stuurgroep Vitale Logiesaccommodaties

—————————————————————————-

Maandag 16 maart vindt de presentatie plaats van het onderzoek van de vitale logiesaccommodaties. Zie uitnodiging hieronder. De link waar je je kunt aanmelden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-symposium-vitale-logiesaccommodaties-friesland-96403195553

 

Meer info op https://www.ynbusiness.nl/evenementen/bijeenkomst-resultaten-onderzoek-vitale-logiesaccomodaties-leeuwarden/.