Najaarsbijeenkomst RMT – 8 november 2021

De najaarsbijeenkomst als afsluiter van het toeristisch seizoen ( alhoewel…). IJs weder en ontwikkelingen dienende wordt het een “ouderwetsche” maar ook nieuwe stijl bijeenkomst! Want wat kijken we er naar uit elkaar te treffen en uit te wisselen en: nemen we tegelijkertijd de meest gewaardeerde plussen van het huiskamerfestival en de drive through foldermarkt mee in het programma. Ook voegen we nog iets toe en wel een rondleiding in een van de goedbezochte activiteiten in de regio: Themapark De Spitkeet.

Programma- onderdelen:

  • RMT praat iedereen bij. Over ontwikkelingen maar ook over de terugblik: dit jaar heeft de evaluatie van RMT plaatsgehad en die geven naast fijne reacties ook kansen voor de toekomst. Ook zullen we wat vertellen over musical De Tocht en hoe je hierbij kunt aanhaken.
  • Organisaties met nieuws en acties stappen op de zeepkist. Merk Fryslân, Terp fan de Takomst, Súd Ie, Innovatiehuis, Circulair Friesland en Werelderfgoedcentrum Waddenzee houden een korte pitch.
  • En natuurlijk de Land-in-Friesland zeepkist met anekdotes van ondernemers.
  • Netwerkdraaimolen. Een caroussel als vorig jaar, maar dan iets anders en net iets groter. Ook vind je hier meer informatie en hulp bij bijvoorbeeld je vermelding, gebruik van Land in Friesland voor je promotie en eventueel nieuw uitgekomen infomateriaal.
  • Rondleiding. Discover the park in the dark!
  • Naborrel. Dat doen we natuurlijk met zijn allen.

We werken, op de naborrel na, met drie groepen en houden (ivm capaciteit) een maximum aantal personen per ruimte aan. Ook geldt voor deze bijeenkomst een maximum aantal beschikbare plaatsen, dus geef je snel op. En mocht je onverhoopt niet komen; laat het dan zo snel mogelijk weten zodat we daar iemand anders blij mee kunnen maken.

Datum, tijd en locatie

Je bent van harte welkom op maandag 8 november tussen 18.50 – 19.10 uur bij de Spitkeet in Harkema. Bij ontvangst krijg je ook je eigen programma voor de avond. We verwachten om 22.00 uur af te sluiten.

Maatregelen

In verband met de huidige maatregelen is aanmelden verplicht. Dit kan t/m maandag 1 november. Bij binnenkomst wordt er gecontroleerd op de QR code of een negatief testbewijs. Neem je ID dus ook mee.

Heb jij dat ook?

We weten dat ook dit jaar aardig wat gastheren en gastvrouwen wel eens van hun stoel zijn gevallen van verbazing. Over acties en vragen van hun gasten. Want weet je nog van de gast die zijn auto onder de pergola parkeerde? Of het stel dat het hele huis overnam en de uitbaters tot dienstmeiden en piccolo’s bombardeerden? En zo hebben we twee jaar geleden meer verhalen gehoord waar je oren van gaan klapperen en je met gemak een cabaretvoorstelling van kunt maken.

Heb jij zo’n verhaal? Deel het met ons! Kom het vertellen op de zeepkist, laat je interviewen of laat het ons voordragen.

Kan het ook anders?

Wil je wel graag het programma volgen, maar kun je er niet bij zijn? Wanneer er genoeg mensen zijn die dat melden, kijken wij of we video- of livestreamopnamen kunnen laten meedraaien. Stuur ons dan een mailtje via info@rmtnof.nl 

Aanmelden RMT- avond 8 november 2021

Aanmelden RMT- avond 8 november 2021