Adverteren magazine 2020

Momenteel zijn we weer bezig met het ‘Land in Friesland’ inspiratiemagazine voor seizoen 2020. En is er weer ruimte voor een vermelding of voor een advertentie. Het magazine wordt vanaf de foldermarkt (23 maart 2020) in de regio verspreid.

Er komen weer drie versies. De oplage is hoogstwaarschijnlijk als volgt: 14.000 Nederlandse, 7.500 Duitse en 3.500 Engelse exemplaren. Daarnaast is er ook de online versie met rond de 2500 lezers.

Er is de mogelijkheid tot naamsvermelding in het magazine. Dit kost € 50,-. Wij zoeken dan zelf een plekje waar je benoemd wordt.

Daarnaast zijn er ook advertentiemogelijkheden. Er zijn vier opties:

  • 1/1 pagina, full color in je eigen opmaak: €500,-
  • 1/2 pagina, full color in een uniforme opmaak: €300,-
  • 1/4 pagina, full color in een uniforme opmaak: €200,-
  • 1/8 pagina, full color in een uniforme opmaak: €150,-

(Omdat Stichting RMT niet BTW-plichtig is, zit er geen belasting in de genoemde bedragen).

Let wel, slechts 30% van het magazine is bestemd voor advertenties. Vol is dus vol! Wacht daarom niet te lang met aanmelden.

Voorbeeld advertenties

Aanleverspecificaties

Hele pagina
Bij de eerste optie lever je zelf een advertentie aan als certified PDF. De advertentie moet zijn opgebouwd uit CMYK-kleuren (full color) en de teksten graag omzetten naar lettercontouren (hierdoor ben je verzekerd van een correcte weergave van jouw lettertype in de advertentie). Tot slot, graag het bestand aanleveren met 5mm afloop en snijtekens.

Halve, kwart en achtste pagina
Advertenties van een halve, kwart en achtste pagina worden opgemaakt in een uniforme uitstraling. Dit doen wij zelf, dus aan de opmaak hoef je niets te doen. Uiteraard is hier ruimte voor je eigen logo/beeld, adresgegevens, website en een tekst van maximaal aantal woorden (dit is inclusief adresgegevens, telefoon, website e.d.):

  • 150 woorden voor een 1/2 pagina
  • 80 woorden voor een 1/4 pagina
  • 40 woorden voor een 1/8 pagina

Je logo graag in AI of EPS bestand aanleveren en eventuele beelden/foto’s in hoge resolutie. Teksten graag zonder opmaak in een Word-bestand aanleveren. Je krijgt eenmaal een proef te zien waar je correcties op kunt doorgeven.

Let op: stuur je advertentie of tekst op in drie talen: Nederlands, Duits en Engels. Heb je de tekst nog niet vertaald? We brengen je graag in contact met het vertaalbureau dat ook het magazine vertaald.

Wil je een vermelding of adverteren in het toeristische magazine? Vul dan onderstaand formulier in. We ontvangen het materiaal uiterlijk 3 februari 2020 op info@rmtnof.nl.

Vragen? Bel Lisette Grasmeijer op 0657571341.

Geef hieronder aan wat je graag wilt:

Naamsvermelding / adverteren magazine 2020